fbpx

Vapaa-ajan veneiden maahantuonti

NorthSilver Boats Finland Oy

NorthSilver Boats Finaland on tuore 2019 perustettu vapaa-ajanveneiden maahantuontiyritys. Ja siinä se haaste olikin, kun Suomen kovin jigikalastaja, Sport Anglers Finlandistakin tuttu Toni Pohjalainen otti yhteyttä. Venemyynti on kausiluontoista ja todella kilpailtua bisnestä Suomessa. Näkyvyys ja löydettävyys on kaikki kaikessa. NorthSilver tarvitsi näyttävät ja informatiiviset nettisivut nopealla aikataululla ja hakukoneoptimoinnin läpi sivuston, jotta uusi yritys pääsee nopeasti kilpailuun mukaan. Nyt vuoden jälkeen venekauppa käy koko ajan paremmin, sivuston kävijämäärät kasvaa jatkuvasti ja ihmiset viettävät suhteellisen pitkiä aikoja tutkiessaan veneiden ominaisuuksia.

Asiakas

North Silver Boats Finland Oy

Kategoriat

Verkkosivusto
Some
Sähköpostimarkkinointi
Esittelyvideo
Videokuvaus
Ilmakuvaus
Videoeditointi
Aikakauslehti
Myyntiesite

Nettisivut, optimointi, lehtimainontaa ja videoita

”Tehkää Suomen hienoimmat venesivut!” – sanoi Toni ja näillä spekseillä lähdettiin telineistä kuin kissa kuumalta peltikatolta. Eikä aikaakaan kun Suomen tyylikkäimmät venesivut löytyivät osoitteesta www.northsilver.fi

Hakukoneoptimoinnin, muutaman lehtimainoksen alan makasiineissa, venemessujen ja esittelyvideoiden jälkeen NorthSilver Boats Finland Oy on mukavasti tuonut vakavasti otettavan vaihtoehdon Suomen venemarkkinoille ja vakiinnuttaa päivä päivältä paikkaansa tunnettujen ja luotettavien venetoimittajien seassa.

Toteutimme

– WordPress-sivusto
– Vene-esittelyvideot
– Myyntiesitteet
– Messuesitteet
– Some-markkinointi
– Digimarkkinointi
– Sähköpostimarkkinointi

Tutustu sivustoon

www.northsilver.fi

Seuraa somessa

Pin It on Pinterest