fbpx

Palvelut 

Eli ne hommat millä tehdään mätitahnasta juustokakkua.

 

Graafinen suunnittelu

Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen, mutta toimivalla pyörällä pääsee perille. Ja jos se pyörä on vielä hyvännäköinen niin joku saattaa huomatakin.

Luova suunnittelu on heittäytymistä, toisinajattelua ja uskaltamista. Sitä, millä erotutaan kilpailijoista. Näkemällä hieman vaivaa luodaan vahva brändi, mikä kantaa hedelmää useita vuosia.

 

Verkkosivut

Sivustot joihin kehtaa tulla, ja jotka joku vielä löytääkin netistä.

Verkkosivuilla tehdään ensivaikutelma asiakkaaseen ja johdatetaan haluttuun toimenpiteeseen. Oikein tehdyt verkkosivut ovat samaan aikaan näyttävät, myyvät ja miellyttävät käyttää.

 

Digimarkkinointi

Paraskaan tuote ei ole paras, jos sitä ei kukaan näe.

Digimarkkinoinnissa päätarkoituksena on tavoittaa oikea kohderyhmä, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Jos näin ei tehdä, markkinointiin käytetyt eurot valuvat hukkaan.

Palvelumme:

  • Hakukoneoptimointi
  • Hakukonemainonta
  • Sisällöntuotanto
  • Somemarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus

 

Valokuvaus ja kuvamanipulaatiot

Laadukkailla kuvilla luodaan luotettava imago. 

Nykypäivänä laadukkaat kuvat nettisivuilla ja markkinointimateriaaleissa ovat välttämättömyys. Oikein tehtynä ne kulkevat harmoniassa yritysilmeen kanssa, vahvistavat brändiä ja luovat haluttuja mielikuvia asiakkaille.

Videotuotanto

WOU.

Oikein toteutettu video vangitsee katsojan tarinallaan tai tyylillään, markkinoi yritystä tehokkaasti ja vahvistaa brändiä.

Oli tarpeesi sitten studiossa kuvattavalle tuote-esittelylle, YouTube-videosarjalle, ilmakuvaukselle, lyhyille some-videoille, animaatioille, dokumentille, TV-spoteille tai yritysesittelyvideolle, me pystymme toteuttamaan kaiken alusta loppuun.

 

Minäkin haluan hyvää settiä!

Pin It on Pinterest