fbpx

Kuntamarkkinointia Laajalle yleisölle

Valkeakosken kaupunki

Olemme toteuttaneet Valkeakosken kaupungille pitkän liudan erilaista materiaalia markkinointiin vuosien varrella; aina perinteisistä sanomalehtimainoksista TV-spotteihin. Satoja neliömetrejä suurkuvatulosteita kuten banderollit, rollupit, maantietaulut, lippuja, viirejä, yms.
Videoita, animointeja, Vanajan Viikate -uistin, esitteitä, kutsuja, messuosastoja, tapahtumastandeja, jääkoneen teippauksen suunnittelu, vaatteita. Lähes kaikkea mainontaa mitä äkkiseltään voi kuvitella.

Asiakas

Valkeakosken kaupunki

Kategoriat

Sanomalehti
Aikakauslehti
Some
Bannerit
Kuvamanipulaatio
Valokuvaus
Videokuvaus
Animointi

Hei, Valkeakoski on ihan
tossa vieressä -kampanja

Valkeakosken kaupunki halusi toteuttaa kanssamme huomiota herättävän mainoskampanjan ympäryskuntiin omasta laajasta palvelutarjonnastaan. Kuvasimme ja rakensimme mainoskuvan, jossa tiivistyy leikkisästi Valkeakosken kaupungin oleellisimpia palveluita, kuten TAYS:in leikkausosasto, uimahalli, kirjasto, jäähalli, kaupunginteatteri, kesäteatteri ja paljon muuta. Kuvasta tehtiin useita eri kokonaisuuksia eri formaatteihin (mm. paikallislehtien etusivulle) sopiviksi.

Toteutimme

– Kuvamanipulaatio
– Valokuvaus
– Sanomalehtimainokset
– Some- ja Googlemarkkinointi

Seuraa somessa

Valkeakosken
salaiset aseet

 

Kummelin esittämä Kontio ja Parmas -TV-sarja sai ensi-esityksensä syksyllä 2018. Ensimmäiselle tuotantokaudelle Valkeakoski ja ohjelman hahmot Komisario Kontio ja Raku löivät hynttyyt yhteen, ja autoimme kampanjassa, jossa Heikki Silvennoinen ja Heikki Vihinen TV-sarjan hahmoina seikkailivat Valkeakoskella esitellen kaupungin salaisia aseita.

Julkaisimme 7 videon sarjan, missä hahmot esittelivät omalla tyylillään Valkeakosken erilaisia valttikortteja ja palveluita. Videot julkaistiin kampanjan ympärille rakennetulla räiskyvällä ja persoonallisella verkkosivulla ja sosiaalisessa mediassa.

Toteutimme

– Kampanjasivusto
– Intro ja outro videosarjaan
– 7 videon nettisarja
– Remarketing materiaalit

Tutustu sivustoon ja videoihin

www.valkeakoskensalaisetaseet.fi

Valtakunnallinen
talonäyttely Valkeakoskella

Omakotitalo kaksion hinnalla!

Valkeakoski osoitti talonäyttelyllään olevansa ajan hermolla ja päätti toteuttaa jotain, mitä ihmiset todella kaipasivat asumisen saralla; mahdollisuuden saada omakotitaloasumista kerrostalokaksion hinnalla. Tämä suomalainen unelma toteutui ja tulee toteutumaan jatkossakin Valkeakosken Länsi­-Lintulassa.

Markkinoinnin ensimmäisenä etappina oli erilaiset myyntiesitteet eri kohderyhmille ja sanomalehtimainokset buustaamaan tonttikauppaa sekä herättelemään rakennuttajia. Alkukeväästä kesää kohti tuotettiin kymmeniä mainoksia valtakunnallisiin ja paikallisiin sanomalehtiin, erilaisiin asumiseen ja rakentamiseen liittyviin julkaisuihin sekä bannereita useille eri nettisivuille. Heti alkuun talonäyttely herätti rakentajien kiinnostuksen ja ensimmäiset tontit myytiin nopeasti. Kesän ajan näyttelyn lähestyessä suunnittelimme paperikasseja, banderolleja, rolluppeja, tarroja ja kesäkukkasiemenpusseja. Talonäyttelyn näyttelyopas toteutettiin 24-sivuisena liitteenä, joka jaettiin ennen näyttelyn alkua Aamulehden välissä miniliitteenä ja tapahtuman aikana portilta. Näyttelyopas on saanut paljon kehuja ja kiitosta selkeydestä ja raikkaudesta niin kävijöiltä kuin tapahtuman tekijöiltä ja näytteilleasettajilta.
Kun tapahtuma-alue ja sinne tarvittavien mainosten ja somisteiden tarpeet alkoivat hahmottumaan, toteutimme kiihtyvällä tahdilla satoja metrejä aitabanderollia, pääsylippuja, tapahtuman sisäänkäyntiportin materiaalit, Valkeakoski-osaston ja Studio Linnunradan taustakankaat, tapahtumaravintolan mainokset, kaikki mahdolliset alueen opasteet, saapumis- ja aluekartat, kutsuja, sähköpostimarkkinoinnin ja paljon muuta. Kun näyttelytalot alkoivat olla valmiita ja pihat alkoivat vihertää, toteutimme  viimeisenä rutistuksena ennen näyttelyn alkua kolme teaser-videota sekä animoidun tv-spotin Maikkarille.

Valkeakosken Talonäyttelyn kävijämäärä ylitti viikossa epävirallisen tavoitteensa, eli 10.000 kävijää ja kävijäpalaute on ollut erinomaista. Näytteilleasettajat ovat myyneet tapahtuman aikana lukuisia taloja ja kaikki Länsi-Lintulan alueen tyhjät omakotitalotontit myytiin loppuun.

Näyttely on ollut menestys kaikilla mittareilla. Onnistuimme tavoittamaan ihmiset, jotka ovat lähteneet liikkeelle ostohousut jalassa. Näyttely on herättänyt paljon keskustelua nykyasumisen muodoista ja rakennustavoista. Voimme hyvillä mielin olla tyytyväisiä projektiin kokonaisuudessaan.

Lisäksi tapahtuma on saanut niin paljon kiitosta, että saatamme nähdä vastaavaa jatkossakin Valkeakoskella. Itseasiassa kyseistä näyttelyaluetta laajennetaan jo hyvää vauhtia ja uudet tontit ovat myynnissä.

Toteutimme

– Kaikki graafinen materiaali
– Sähköpostimarkkinointi
– TV-spotti
– Esittely-videot

Ja paljon muuta…

Pin It on Pinterest