fbpx

Lennokasta mainontaa

Topautoset oy

Topautoset on asiantunteva, monipuolinen ja moderni autokorjaamo Lempäälässä. Yrityksen siirtyessä suurempiin ja upouusiin tiloihin aivan Ideaparkin viereen, olemme olleet heidän apunaan ja luottotoimistona omalla joustavalla toiminnallamme. Olemme tuottaneet heille kaikkea mahdollista markkinointia viimeisen parin vuoden aikana aina logosta radiomainosten suunnitteluun ja demottamiseen asti. Viimeisimpänä suurena työnä toteutimme verkkokaupan integraatioineen erittäin laajalla tuotevalikoimalla.

Asiakas

Topautoset

Kategoriat

Brändi-ilme
Verkkosivut
Sisällöntuotto
Verkkokauppa
Some-markkinointi
Google-markkinointi
Hakukoneoptimointi
Digimarkkinointi
Uutiskirje
Valokuvaus
Kuvamanipulaatio
Konsultointi

Nettisivut ja verkkokauppa

 

Toteutimme Topautosetin WordPress-pohjaiset nettisivut niin, että asiakkaalla on laajat mahdollisuudet itse tuottaa ja päivittää sisältöä sivustolle. Olemme erittäin lyhyessä ajassa onnistuneet nostamaan hyvän sisällön ja optimoinnin avulla sivuston yhdeksi ensimmäisistä hakutuloksista kaikissa tärkeimmissä hakusanoissa. Myös hakusana-markkinoinnin ja Google-display mainonnan avulla sivuston kävijämäärät ovat olleet jatkuvassa nousussa.

Autokorjaamoala on erittäin kilpailtua ja onnistuneen verkkosivuston ansiosta asiakas halusi tehdä mielenkiintoisen laajennuksen palveluvalikoimaansa, verkkokaupan. Verkkokauppa toteutettiin kaikkine integraatioineen niin, että asiakas pääsee itse kehittämään kauppaa jatkossa tuotevalikoiman laajentuessa. Asiakkaan kattava konsultointi ja ohjeistaminen helpottaa heidän työtään kasvattaa myyntiä entisestään. Puhelin pirisee, mutta kypärä ei tärise. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja rennon asenteen avulla niin korjaamopalveluiden kuin verkkokaupan kävijöiden määrä sen kuin kasvaa.

Google- ja somemarkkinonti

Olemme toteuttaneet asiakkaalle sisältöä, kuvia ja mainoksia ympäri sosiaalista mediaa. Toteutamme hakukoneoptimointia sivustolle samalla kun teemme heille hakusanamainontaa. Näiden lisäksi teemme myös Topautosetin Google-display mainonnan. Etsimme koko ajan tapoja löytää juuri ne oikeat asiakkaat ja kasvattaa paikallisten ihmisten tietoisuutta korjaamon palveluista.

Verkkokaupan kehittyessä myös uutiskirjeiden arvo on oleellinen. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaamme uutiskirjeet ja etsimme keinoja palvella jo olemassa olevia korjaamon asiakkaita ja pitää heidät tyytyväisenä myös silloin kun auto ei huoltoa kaipaa.

Toteutimme

– Nettisivut
– Sisällöntuotto
– Verkkokauppa
– Hakusanamarkkinointi
– Google-display
– Some-markkinointi
– Hakukoneoptimointi
– Valokuvaus
– Kuvamanipulaatiot

Tutustu sivustoon

www.topautoset.fi

Seuraa somessa

Ja paljon muuta…

Pin It on Pinterest