fbpx

Paikallisesti ja laadukkaasti

Taksipalvelu Kivelä

Vuodesta 2003 Mikko Kivelä on rakentanut taksiyritystään määrätietoisella otteella. Pienestä lempääläisestä toimijasta on kasvanut vakuuttava yli 30 hengen yritys, joka toimii nykyisin myös Valkeakoskella ja Tampereella. Viimeisenä valtauksena Taksipalvelu Kivelä laajeni Turkuun.

Asiakas

Taksipalvelu Kivelä

Kategoriat

Brändiuudistus
Web-sivusto
Sisällöntuotto
Some-kuvat
Suoramarkkinointi
Kuvamanipulaatio
Lehtimainos
Valokuvaus

Brändäys

2019 alussa yritys kantoi vielä nimeä Taksipalvelu ja Mikko päätti uudistaa yrityksensä koko brändin. Näin syntyi Taksipalvelu Kivelä. Olimme aiemmin suunnitelleet Kivelän toiselle yritykselle PTS-Finland Oy:lle brändi-ilmeen, joten Mikolla oli entuudestaan tiedossa Sumomassiven osaaminen. Saimme olla alusta asti luomassa laadukkaalle firmalle laadukasta brändiä. Suunnittelimme yhdessä asiakkaan kanssa logon, joka ilmentää Kivelän yrityksen mentaliteettia, kestää aikaa ja kunnioittaa yrityksen vanhaa ilmettä. Jatkoimme tästä kehittämällä tapaa kertoa yrityksen tarinaa ja luomalla sellaista ilmettä ja pohjaa, joka palvelee yhtä laajaa yleisöä kuin itse Taksipalvelu Kivelä. Ilmeessä on laatua ja keveyttä, raikkautta ja luottamusta. Emme halua hakea huomiota vaan näyttää suuntaa muille.

Toteutimme

– Brändi-ilme

Parasta palvelua, myös verkkosivuilla

 

Kivelä tunnettiin jo valmiiksi palvelevana taksina ja uusia verkkosivuja suunnitellessa haluttiin tuoda Kivelän palveluiden laatu mukaan kautta linjan. Uuden yritysilmeen ja arvojen pohjalta sivuston on palveltava vauvasta vaariin kaikkia ihmisiä. Sivuston on oltava laadukas, selkeä ja kevyt. Sivuston toimintojen on oltava asiakkaan avuksi, ei siis mitään pelkän kikkailun vuoksi. Sivustolta on löydettävä haluttu tieto helposti, oli käyttäjä sitten minkälainen tahansa.

Olemme mielestämme onnistuneet tässä h*lvetin hyvin. Sivusto on alusta loppuun sitä mitä Kivelä on, parasta palvelua. Sivustoa kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteen avulla ja uusien tuulien muuttuessa.

Toteutimme

– WordPress-sivusto
– Sisällöntuotto
– Valokuvaus
– Kuvituskuvat

Tutustu sivustoon

www.taksipalvelukivela.fi

Seuraa Taksipalveulu Kivelää:

Ja paljon muuta…

Pin It on Pinterest