fbpx

Kotimaista vierilijahallintaa

Systam Oy

Systam on vuodesta 2006 toiminut suomalainen korkeateknologian yritys, joka on keskittynyt itse kehittämiinsä vierailijahallinnan ja perehdyttämisen ratkaisuihin. Yli 400 suomalaista yritystä luottaa heidän palveluihin, ja heidän ratkaisujen avulla kirjautuu Suomessa satoja tuhansia vierailijoita vuosittain. Me pääsimme toteuttamaan Systamin palveluille logot, kuvaamaan heidän laitteensa studiossa, suunnittelimme myyntiesitteen, powerpoint-esityksiä, palveluikoneita ja videoita.

Asiakas

Systam Oy

Kategoriat

Animoitu powerpoint-presentaatio
Tuotekuvaus
Studiokuvaus
Palvelulogo
Palveluikoni
Messuosasto
Videokuvaus
Esittelyvideo
Ohjevideo
Animointi

Palvelulogot

Toteutimme

– Palvelulogot – Suunniteltu linjassa virallisen SYSTAM-logon kanssa

Myyntiesite

Tuotekuvaukset

Kuvasimme studiossa kaikki Systamin tuoteperheen fyysiset laitteet. Laitteistoa kuvattiin niin, että asiakkaalle pystyttiin toimittamaan laaja skaala kuvakulmia. Siten materiaalista on helppo tuottaa mainos- ja esittelymateriaalia kaikkiin formaatteihin.

Toteutimme

– Valokuvaus
– Studiokuvaus
– Tuotekuvaus

Tutustu yritykseen

www.systam.fi

Powerpoint esitykset ja palveluikonit

Systam Oy:n myyjät elävät hektistä elämää ja mitä harkitumpi, kattavampi ja joustavampi esittelymateriaali myyjällä on käytössä, sitä mieluisampaa myyjän työ kentällä on.

Olemme valmistaneet useita erilaisia powerpoint-esityksiä ja variaatioita esityksistä. Esittelijän on helppo kasata tilanteeseen sopiva paketti erilaisista slideista. Esitysten lisäksi piirsimme asiakkaalle suuren määrän ikoneita, jotka kuvastavat heidän eri palveluiden erilaisia vaiheita ja mahdollisia tilanteita, joita loppukäyttäjä saattaa kokea. Asiakas pystyy nyt helposti lisäämään, päivittämään ja luomaan presentaatioita ja esittelymateriaaleja näiden ikoneiden avulla.

Toteutimme

– Keynote- ja powerpoint-esitykset
– Palveluikonit

Seuraa somessa

Ja paljon muuta…

Pin It on Pinterest