fbpx

Herkullisia perinteitä

Ståhlberg kahvilat & Royal Bakery

Royal Bakery syntyi kahden äärimmäisen innostuneen huippuosaajan yhdistäessään voimansa 2011. Leipomo perustettiin Hervannan Ruskoon ilman, että heillä oli yhtäkään asiakasta, mutta he luottivat vahvaan osaamiseemme. Siitä alkoi Royal Bakeryn menestystarina.

Ståhlbergin leipomossa on valmistettu herkullisia suolaisia ja makeita leivonnaisia jo lähes 60 vuoden ajan. Leipomossa arvostetaan perinteitä, joten paljon tehdään yhä käsin ja leipiä ja pullapitkoja leivotaan alkuperäisten reseptien mukaan.

 

Asiakas

Ståhlberg Kahvilat Oy

Royal Bakery Oy

Kategoriat

Annoskuvaus
Kahvilakuvaus
Printti-mainos
Sisällöntuotto
Some-kuvat
Kuvamanipulaatio
Valokuvaus
Videokuvaus
Screen-animointi
Sanomalehti
Aikakauslehti

Cake Away logo

Toteutimme

– Logo

Annoskuvaukset

Yksinkertaisesti herkullisia tuotteita!

 

Jos Royal Bakeryn missio on tuottaa nautintoa kaikille tuotteita maistaville, meidän tehtävä on tuottaa heille annos- ja tuotekuvia samalla laadulla ja tarkkuudella. Kauniita, tuoksuvia, makeita, kirpeitä, rapsahtavia, suussa sulavia eli yksinkertaisesti herkullisia tuotteita. Ståhlbergin ja Royal Bakeryn tuotevalikoimat kehittyy jatkuvasti samalla kun klassikot pysyvät klassikoina. Me välitämme heidän valokuviin saman varmuuden ja ammattitaidon.

Some-kuvat ja mainokset

Tuottamistamme annoskuvista on helppoa ja nopeaa tehdä Royal Bakeryn ja Ståhlberg-kahviloiden brändiä kunnioittavia mainoskuvia. Kuvat otetaan lähtökohtaisesti niin, että ne palvelevat myös erilaisten mainosten valmistamista ilman ylimääräistä kikkailua.

Toteutimme

– Annoskuvaukset
– Valokuvaus
– Some-mainoskuvat
– Lounaslistat

Ja paljon muuta…

Pin It on Pinterest