fbpx

Hyvinvoinnin puolesta

Me-talo

Saimme ilouutisen, kun Me-talo Tampereen projektipäällikkö Jarno Koskinen otti yhteyttä ja kertoi, että hän haluaisi jatkaa yhteistyötä videoiden parissa. Olimme jo vuonna 2017 toteuttamassa Tampereen Kaupungille videota, jossa koostimme Lähivoimala-projektin vaikutuksia. Lähivoimala-video oli toiminut hyvänä vipuvartena hakiessa rahoitusta Tampereen Me-talo:n perustamista varten, ja nyt Jarno toivoi, että tekisimme Me-talo:n toiminnasta esittelyvideon.

Asiakas

Tampereen kaupunki

Kategoriat

Esittelyvideo
Sisällöntuotto
Videokuvaus
Ilmakuvaus
Animointi
Äänitykset
Jälkituotanto

Projektiesittely -video

Tällä kertaa kiikarissa oli video, jonka avulla Me-talon on helppo kertoa toiminnastaan ja saavuttaa ihmisiä ja yhteisöjä toiminnan pariin. Pääsimme mukaan taltioimaan Me-talon toimintaa Peltolammi-Multisilta -alueelle eri kohteisiin ja tapahtumiin. Tällaisissa projekteissa hienointa on päästä työskentelemään lasten parissa, joiden puhdas ilo ja into välittyy kameralle kuin itsestään. Ja on kunnia olla mukana projektissa, jossa olemme osaltamme luomassa parempaa huomista.

Kuvaukset aloitettiin loppukesästä ja olimme mukana erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa pitkälle seuraavaan vuoteen. Annoimme lasten tutustua työhömme ja osa lopullisessa videossa käytetystä materiaalista on lasten itsensä kuvaamaa. Useiden tapahtuma-, ilma- ja käsikirjoitettujen kuvausten jälkeen äänitimme vielä spiikit, ja jälkikäsittely sai alkaa. Kaikesta materiaalista rakennettiin esittelyvideo, jonka avulla Me-talon toiminnasta kertominen saa ansaitsemansa huomion. Videosta tehtiin myös lyhyt teaser-video, joka toimi samalla myös yleisesti ajatusten herättäjänä. Video tekstitettiin suomeksi ja englanniksi.

Yhdessä yhteisön kanssa

Me-talo on yhteisö, joka kokoaa alueen kaikenikäiset ihmiset ja toimijat lisäämään yhdessä asuinalueen hyvinvointia. Me-taloissa järjestetään innostavaa tekemistä, tarjotaan harrastuksia, luodaan koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia, luodaan kaupunkilaisten toiveista ja tarpeista nousevia kokeiluja ja ratkaisuja.

Me-taloa rahoittaa Me-säätiö, joka on Supercell-yhtiön perustajien hyväntekeväisyyssäätiö lasten ja nuorten syrjäytymistä vastaan.

Me-talo Tampere

Me-talo Tampere tarjoaa kaikille Multisilta-Peltolammin asukkaille paikan osallistua, innostua, kokeilla uutta, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Me-talon toiminta perustuu avoimuuteen, maksuttomuuteen ja vapaaehtoisuuteen.

Talon tavoitteena on kehittää alueen toimijoiden kanssa ympäristö, jolla edistetään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Me-talosta vastaa Tampereen kaupunki yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa.

Toteutimme

– Videokuvaukset
– Editointi
– Grafiikat
– Animaatiot
– Äänitykset

Lähivoimala

Seuraa Me-taloa

Pin It on Pinterest