Korkeatasoinen ratsastustalli 

Lempäälän ratsastuskeskus

Lempäälän Ratsastuskeskus uudisti talliympäristönsä 2018-2019 aikana. Nyt talli tarjoaa korkeatasoiset tilat yksityishevosille, viihtyisän ja rauhallisen talliympäristön sekä laadukkaat valmentautumis-/ harrastusmahdollisuudet kilpa- ja harrasteratsastajille. Lämpöeristetty maneesi ja ratsastuskenttä, joissa uusitut Otto-pohjat ja paljon muuta.

Meidän tehtäväksi tuli tuottaa keskukselle upeat ja korkeatasoiset nettisivut sekä esittelyvideo, josta kaikki hienot uudistukset ilmenevät.

Asiakas

Lempäälän ratsastuskeskus

Kategoriat

Verkkosivut
Sisällöntuotto
Valokuvaus
Ilmakuvaus
Videokuvaus
Animointi

WordPress-sivusto

”Erittäin laadukkaat ja tyylikkäät sivut ja video, mutta ei liian, jotta jokainen ratsastusta rakastava löytää keskuksen taitotasosta riippumatta”. Näillä saatesanoilla lähdimme kehittämään uutta sivustoa ja videota heille. Lempäälän Ratsastuskeskus on tiloineen erittäin laadukas ja toimiva, mutta silti hintatasoltaan laajan ratsastuspiirin saavutettavissa. Verkkosivut jatkavat tätä linjaa hillityn ja vakuuttavan ilmeen ansiosta. Sivustoa rakentaessa pidimme myös erityishuomion siinä, että sivusto on helppo käyttää ja päivittää myös asiakkaan itsensä toimesta.

Toteutimme

– WordPress-sivusto
– Sisällöntuotto
– Valokuvaus
– SEO-optimointi

Videotuotanto

Toteutimme ratsastuskeskukselle videon samoilla ajatuksilla kuin sivustonkin. Laadukas ja selkeä, mutta tämän lisäksi videoon tuotiin myös keveyttä ja leikkisyyttä, jotta kaiken tasoiset ratsastajat ratsukoineen voi nauttia videosta. Asiakas halusi, että videolla tuodaan napakasti esiin kaikki keskeisimmät palvelut, toiminnat ja tilat. Kolmen miehen kokoonpanolla ja monipuolisella kuvauskalustolla pystyimme yhden kiireisen päivän aikana taltioimaan niin videomateriaalit maasta ja ilmasta kuin kuvituskuvat nettisivuja varten. Valokuvia käsiteltiin myös runsas määrä asiakkaan käyttöön erilaisia medioita varten.

Toteutimme

– Videokuvaus
– Ilmakuvaus
– Valokuvaus
– Editointi
– Grafiikat
– Animaatiot

Seuraa Lempäälän ratsastuskeskusta somessa:

Valokuvaus

Pin It on Pinterest