fbpx

Yli 50 vuotta alalla

Asfaltti Sivén Oy

Asfaltti Sivén Oy on yritys, jolla riittää kilometrejä takana. Toisin sanoen 50 vuotta pelkkää mustaa! Vantaalta ponnistava ja pääkaupunkiseudulla ikuisuuden toiminut asfalttialan yritys päätti laajentaa toimintaansa Pirkanmaalle ja samalla uudistaa koko ilmeensä. Ja tässä kohtaa Sumomassive astui mukaan. Loimme uuden ilmeen, brändin, joka on yhtä vakuuttava kuin vuosikymmenten osaaminen yrityksessä. Olemme toteuttaneet Asfaltti Sivénille erittäin laajan skaalan materiaalia erilaisiin tarpeisiin vuosien varrella aina käyntikorteista yrityksen esittelyvideoon ja liikelahjoihin.

Asiakas

Asfaltti Sivén Oy

Kategoriat

Yritysilme
Brändäys
Web-sivusto
Sisällöntuotto
Sähköpostimarkkinointi
Suoramarkkinointi
Rollupit ja banderollit
Messumateriaali
Asiakashaastattelu
Valokuvaus
Esittelyvideo
Animointi
Aikakauslehtimainos
Sanomalehtimainos

Logo

Sähköpostimarkkinointi

Olemme tehneet Asfaltti Sivén Oy:lle Google- ja sähköpostimarkkinointia lisätäksemme yrityksen tunnettavuutta Pirkanmaan alueella. Pääkaupunkiseudulta ponnistava yritys on laajentanut vakuuttavasti ympäri Pirkanmaata muutaman vuoden aikana.

WordPress-sivusto

Toteutimme asiakkaan visioiden pohjalta helppokäyttöiset, löydettävät ja samalla näyttävät verkkosivut valokuvineen.

Toteutimme

– Web-sivut
– Sisällöntuotto
– Valokuvaus
– Sähköpostimarkkinointi
– Hakukoneoptimointi

Tutustu sivustoon

www.asfalttisiven.fi

Muuta tuotantoa

Kuvasimme, editoimme ja animoimme asiakkaallemme myös esittelyvideon Lempäälän Ratsastuskeskuksen asfaltoinnin yhteydessä. Video toteutettiin työmiesten tehdessä uutta asfalttia laajaan talliympäristöön, ihan niin kuin he tekevät töitä normaalistikin. Emme ns. antaneet itsemme häiritä, vaan kaikki kuvaaminen toteutettiin kovalla sykkeellä jatkuvasti seuraten, mitä asfaltointityöhön kuuluu. Lopputuloksena videosta editoitiin sellainen, mihin asiakas alunperin apua oli kaivannutkin; videolta näkee missä laajuudessa, millä kalustolla ja kuinka laadukkaasti jo yli 50 vuotta vanha yritys toimii.

Toteutimme

– Infokyltit
– Rollupit
– Erilaisia karttoja ja kylttejä
– Videokuvaus
– Ilmakuvaus
– Esittelyvideo
– Valokuvaus
– Käyntikortit
– Työvaatteet
– Liikelahjoja

Seuraa somessa

Pin It on Pinterest