fbpx

EVÄSTEKÄYTÄNTÖ JA TIETOSUOJA

Sumomassive.com verkkosivut käyttävät evästeitä. Käyttämällä Sumomassiven  verkkosivuja hyväksyt tämän käytännön ja annat suostumuksesi evästeiden käyttöön.

Evästeet ovat tekstitiedostoja, joita internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeisiin tallennetaan tietoa käyttäjän käyttäytymisestä verkkosivulla. Kun käyttäjä palaa sivulle myöhemmin, selain lähettää sivulle takaisin sille kuuluvat evästeet. Evästeiden avulla sivu tunnistaa käyttäjän ja hyödyntää edellisten istuntojen aikana kerättyä tietoa. Tällaisia tietoja ovat muun muassa nimi, sähköpostiosoite, koti- tai työosoite tai puhelinnumero. Sivustolla on vain ne tiedot, jotka käyttäjä on itse antanut. Sivusto ei voi esimerkiksi päätellä käyttäjän sähköpostiosoitetta, ellei sitä ole syötetty. Sivusto ei pääse käsiksi muihin tietokoneelta löytyviin tietoihin.

Sumomassive.com  käyttää omia ja kolmannen osapuolen evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

·  Käyttäjän tunnistamiseen tämän vieraillessa sivulla. Eväste on voimassa 90 päivää viimeisimmästä vierailusta.

·  Valitun kielen tallentamiseen evästeeseen, jolloin käyttäjä ohjautuu automaattisesti oikealle sivulle

·  Analytiikkaan ja käyttäjätietojen keräämiseen Google Analytics -työkalujen avulla

·  Sisällön kohdentamiseen Facebook Pixelin avulla

Googlen evästeet

Sumomassiven  sivustolla käytetään verkkosivun käytön analysointiin ja tilastojen tuottamiseen Google Analytics -palvelua,  joka on kolmannen osapuolen, Google Inc:in, tarjoama verkkoanalyysipalvelu.

Google Analytics kerää sivustolla kävijöistä tietoja evästetiedostojen avulla, jotta verkkosivun toimintaa voidaan analysoida ja parantaa. Näitä tietoja ovat esimerkiksi mitä kautta käyttäjä on löytänyt sivustolle ja miten hän toimii sivustolla.

Google Analytics voi luovuttaa tietoja myös kolmansille osapuolille. Google tallentaa vain ei-yksilöiviä tietoja, eli se ei yhdistä kerättyjä tietoja yksittäiseen henkilöön.

Voit estää Google Analyticsin keräämien eväste tietojen käsittelyn Googlen toimesta seuraavan linkin kautta: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Googlen tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Facebookin evästeet

Sumomassiven  sivustolla käytetään Facebook-pikseliä, jonka avulla voidaan mitata ja luoda mukautettujen kohderyhmien mainontaa, sekä varmistaa, että mainoksiamme näytetään oikeille kohderyhmille.

Facebook-pikselin avulla voidaan seurata lisäksi Facebook-mainosten tehokkuutta ja hyödyntää näitä tietoja tilastollisiin ja markkinatutkimustarkoituksiin. Kerätyt tiedot säilyvät anonyymeinä, emmekä voi nähdä yksittäisen käyttäjän henkilökohtaisia tietoja.

Facebook kuitenkin tallentaa ja käsittelee kerätyt tiedot ja pystyy liittämään nämä tiedot käyttäjän Facebook-tiliin sekä käyttämään tietoja omiin markkinointitarkoituksiinsa Facebookin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Voit estää tietojesi käytön mukautetuissa kohderyhmissä tämän linkin kautta: https://www.facebook.com/settings?tab=ads

Facebookin tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa: https://www.facebook.com/about/privacy/

Evästeiden estäminen

Useimmissa selaimissa evästeet voi estää. Alla on ohjeet evästeiden estämiseen eri selaimilla.

·  Internet Explorerissa napauta Työkalut > Internet-asetukset > Tietosuoja >Lisäasetukset> Estä kaikki evästeet

·  Firefoxissa napauta kolmen viivan ikonia > Asetukset > Tietosuoja ja Turvallisuus

·  Safarissa napauta Asetukset> Yksityisyys

·  Google Chromessa napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pallon ikonia>Asetukset> Lisäasetukset >Tietosuoja ja turvallisuus

Evästeiden estäminen saattaa haitata joidenkin verkkosivustojen käytettävyyttä.

Lisätietoa: Mikäli haluat lisätietoa Sumomassiven evästekäytännöstä tai tallentamistamme tiedoista, ole meihin yhteyttä sähköpostitse: hola@sumomassive.com

TIETOSUOJASELOSTE

Sumomassiven sivuston käyttäjänä ja rekisteröityneenä kanta-asiakkaana hyödyt monista tuntuvista eduista kymmenissä eri ravintoloissa ympäri Suomen. Tämän mahdollistamiseksi voimme kerätä Sinusta tietoja, kun käytät sumomassive.com -verkkosivustoa.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, mitä tietoja keräämme, miten niitä käytämme ja suojaamme sekä mahdollisuuksistasi vaikuttaa Sinua koskevien henkilötietojen käyttöön.

Muokattu viimeksi: 1.12.2020

Voimassa alkaen: 1.12.2020

TIIVISTELMÄ

sumomassive.com  rekisterinpitäjänä toimii Sumomassive (Y-tunnus: 2514728-7). Rekisteriin kerätyt tiedot koostuvat asiakkaan itsensä ilmoittamista yhteystiedoista sekä automaattisesti kerättävistä käyttötiedoista. Tietojen käsittely perustuu asiakassuhteeseen. Tietoja käytetään palvelujen toteuttamiseen ja kehittämiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen sekä mainontaan ja markkinointiin. Tietoja ei luovuteta Sumomassiven ulkopuolisille lukuun ottamatta palveluntarjoajia ja tietojen käsittelyä suoritetaan vain Suomessa.

1. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME

Voimme kerätä Sinusta tietoja, kun rekisteröidyt palveluihimme, käytät verkkosivujamme tai muutoin olet yhteydessä meihin. Keräämämme tiedot voidaan jakaa tietolähteen perusteella kahteen luokkaan: (a) itse meille antamasi tiedot ja (b) automaattisesti keräämämme tiedot. Voimme yhdistää ja yhdistellä meille antamiasi tietoja automaattisesti keräämiimme tietoihin.

Antamasi tiedot
Voimme kerätä meille antamiasi henkilökohtaisia tietojasi kuten etu- ja sukunimen, puhelinnumeron, sukupuolen, syntymäajan, lähiosoitteen, postinumeron, postitoimipaikan, sähköpostiosoitteen ja valitsemasi etukorttisi tyypin. Voimme kerätä myös muita meille antamiasi tietoja. Lisäksi tallennamme rekisteriin tiedon siitä, oletko antanut suostumuksen suoramarkkinointiin lain tarkoittamien sähköisten välineiden kautta tai oletko kieltänyt suoramarkkinoinnin.

Automaattisesti kerättävät tiedot


Voimme käyttää erilaisia menetelmiä kerätäksemme automaattisesti tietoja tietokoneestasi tai mobiililaitteestasi, kun käytät verkkosivustoamme.

Automaattiset menetelmät voivat sisältää evästeitä, verkkojäljitteitä ja muita teknologioita. Automaattisesti kerättäviä tietoja voivat olla IP-osoitteesi, sijaintipaikkakuntasi, tietokoneesi tai mobiililaitteesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi selain, mobiililaitteesi tyyppi ja asetukset sekä palveluidemme käyttöön liittyvä toimintasi, kuten verkkosivustollamme vierailemasi sivut. Pääosa verkkosivustomme käyttöön liittyvistä automaattisesti kerättävistä tiedoista tallentuu vain väliaikaisesti. Voit estää evästeisiin perustuvan automaattisen tietojen keräämisen kytkemällä evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Pyydämme Sinua kuitenkin huomioimaan, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle. 

2. MITEN KÄYTÄMME KERÄÄMIÄMME TIETOJA

Palveluiden tarjoaminen ja kehittäminen

Voimme käyttää tietojasi tarjotaksemme Sinulle palveluita ja yhteydenpitoon palveluihimme liittyen. Voimme käyttää tietojasi myös Sinulle suunnattuun mainostoimistopalveluiden markkinointiin ja mainontaan. Lisäksi voimme käyttää keräämiämme tietoja palveluidemme kehittämiseen.

Sijaintitiedon käyttäminen
Verkkosivustomme voi pyytää tietoa sijaintipaikkakunnastasi paikallisten palveluiden ja etujen esittämiseksi. Voit määrittää sijaintipaikkakunnan myös itse. Käytämme tietoa sijaintipaikkakunnastasi vain edellä kerrottuun tarkoitukseen emmekä luovuta sitä kolmansille osapuolille. Sijaintipaikkakuntatieto tallennetaan vain väliaikaisesti eikä se sisällä tarkkaa tietoa sijainnistasi. Voit estää sijaintitietojen käytön laitteesi asetuksilla.

Henkilötietojen käsittelyn peruste
Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on Sumomassive:n ja Sinun välinen asiakassuhde (asiallinen yhteys) ja siihen liittyvä oikeutettu etumme asiakassuhteen hoitamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseksi. Voimme käsitellä tietojasi myös antamasi suostumuksen perusteella.

3. KERÄÄMIEMME TIETOJEN JAKAMINEN JA LUOVUTTAMINEN

Mikäli päätämme strategisista tai muista liiketoiminnallisista syistä myydä tai siirtää liiketoimintamme kokonaan tai osittain, voimme osana tällaista myyntiä tai siirtoa välittää keräämiämme ja säilyttämiämme tietoja, mukaan lukien henkilötietojasi sisältäviä asiakastietoja, kenelle tahansa, joka on osallinen liiketoiminnan myynnissä tai siirrossa.

Lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi, mikäli katsomme sen olevan tarpeen sovellettavan lain, säädöksen tai viranomaisen pyynnön johdosta.

4. TIETOTURVA

Säilytämme tietojasi sähköisessä rekisterissä ja olemme huolehtineet asianmukaisista toimenpiteistä henkilötietojesi turvaamiseksi.  Rekisterin käyttö, tietojen muuttaminen ja käsittely vaativat käyttäjätunnistuksen ja suojatun yhteyden. Rekisterin käyttö on sallittu ainoastaan nimetyille henkilöille, joiden tehtävänä on järjestelmän ja asiakkuuksien ylläpito ja hallinta. Rekisteritiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja rekisterin käyttöä valvotaan.

5. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA POISTAMINEN

Säilytämme keräämiämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tietoja voidaan pitää tarpeellisina tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten kannalta, ellei tietojen säilyttäminen tätä pidempään ole lain edellyttämää tai lain nojalla sallittua.

6. MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Voimme päivittää tätä tietosuojaselostetta ja tietosuojakäytäntöjämme ajoittain. Jos muutokset ovat merkittäviä, ilmoitamme niistä verkkosivustollamme tai muilla keinoin, esimerkiksi sähköpostitse. Toivomme, että luet tämän selosteen säännöllisesti, jotta Sinulla on uusimmat tiedot tietosuojakäytänteistämme.

7. SINUN OIKEUTESI JA NIIDEN KÄYTTÄMINEN

Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, poistoa tai täydennystä. Sinulla on oikeus turvautua muutoinkin kaikkiin tietosuojalainsäädännössä turvattuihin oikeuksiisi kuten oikeuteen käsittelyn rajoittamisesta ja käsittelyn vastustamisesta sekä oikeuteen siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Pyydämme Sinua kuitenkin huomioimaan, että tietojen antaminen, säilyttäminen ja käsittely voivat tietyissä tilanteissa olla palvelun käyttöönoton tai käyttämisen edellytys.

Sinulla on myös oikeus kieltää antamiesi tietojen käyttö suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin poistamalla pyynnöstä asiakkuutesi. Jos olet antanut meille luvan lähettää Sinulle markkinointiviestintää, voit myöhemmin kieltäytyä viestinnästä viesteihin sisällyttämiemme ohjeiden mukaisesti.

8. YHTEYSTIEDOT

Mikäli Sinulla on kysyttävää tietosuojakäytänteistämme tai haluat käyttää tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse tai kirjeitse:

Sähköposti: hola@sumomassive.com

Sumomassive
Piiponraitti 1
37500 Lempäälä

Pin It on Pinterest